Blog

 
 
 
 

Wij zijn LIVE!


 
We zijn LIVE!

Of nou ja, dat is niet helemaal waar.. We zijn namelijk al een tijdje onderweg en vieren nu zelfs ons eerste jubileum, samen met de groei van onze Hal'All familie!

2023 was een jaar van stralende successen. We lanceerden onze eigen merken zoals GÜL en Ghaia. Dit laatste pareltje, die nu pronkt in de schappen van Albert Heijn, is het levende bewijs van onze passie en innovatie.

Dit jaar gaan we nóg een stap verder. Met overheerlijke foodfriends als o.a. Kaddour, Warung en Elif Foods breiden we uit onder onze nieuwe, sprekende naam: Hal'All Foodfriends.

En daar blijft het niet bij! Sinds december 2023 verwelkomen we Sam Sioua als onze Creatieve Samurai en co-owner. "We made it official" – een speelse knipoog, want Sam was al vanaf het begin onderdeel van ons team.

"Together tastes better" is voor ons niet alleen een slogan, het is de essentie van wie we zijn. Terwijl we ons voorbereiden op meer successen en samenwerkingen in 2024, kijken we uit naar een jaar vol groei, nieuwe smaken en het verwelkomen van meer foodfriends. Let's do this!