Onze Foodfriends


 
 

Ons aanbod van Foodfriends omvat een diversiteit aan merken, variërend van gevestigde, traditionele namen - Powered by Hal’All, tot vernieuwende en vooruitstrevende merken. Speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de unieke voorkeuren en levensstijl van deze doelgroep. Hieronder een greep uit ons assortiment.

Vanuit een kleine slagerij in Berlijn evolueerde de liefde voor kebabs tot een culinaire reis. Deze reis bracht het familiebedrijf in 1993 naar Nederland, waar ze pionierde als eerste kebabproducent van het land.

Inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend en innovatief merk van diverse diepgevroren halalsnacks met distributie in meer dan 16 landen. Elif snacks zijn gemaakt van 100% vlees.

GÜL is ontstaan met de missie om een glimlach op je gezicht te toveren, elke keer dat je onze heerlijke halal gerechten proeft. Daarom de naam GÜL, het betekent namelijk glimlach in het Turks.

Of je nu op zoek bent naar een snel tussendoortje, heerlijk beleg of een zalige snack voor het hele gezin, GÜL heeft het!

Bij Kaddour vind je de garantie voor puur en eerlijk kwaliteitsvlees, zowel van eigen bodem als vanuit de hele wereld.

Zij streven naar uitmuntende kwaliteit en herkomst van ons vlees, met recepten die van vader op zoon worden doorgegeven, al drie generaties lang. Bij Kaddour ben je verzekerd van mals en vers vlees met een pure smaak.


Silifke, vernoemd naar een Turks stadje in de provincie Mersin, produceert al jaren o.a. het yoghurtdrankje Ayran.

Silifke Ayran is de nummer 1 verfrissende yoghurtdrank in de retail. Het heeft een lichtzure smaak van yoghurt, gemengd met een snufje zout. Perfect voor naast je kebab of als de redder in nood tijdens pittige eetavonturen.


Warung Food is gespecialiseerd in de productie van koelverse kant-en-klaar maaltijden en maaltijd componenten uit wereldse keukens. Het smaakpallet aan gerechten is afkomstig uit de Surinaamse, Indische, Turkse, Marokkaanse en Indiase keuken.

Recepturen die ambachtelijk en op traditionele wijze, met liefde en passie worden bereid.

Ghaia’s visie is om halal eten bereikbaar te maken voor iedereen door middel van nieuwe, smakelijke halal concepten in een kleurrijk, fris en nieuw jasje.

Ghaia biedt vers, gemak & halal, lekker easy & easy for all. Van overheerlijke ambachtelijke Rotivellen tot smakelijke Mini Turkse Pizza Lahmacun met niet één, maar 4 stuks in een verpakking.Powered by Hal'All

Bij Hal'All FoodFriends werken we met 'Powered by Hal'All' partnerships, zichtbaar via een speciale stempel op de verpakking. Deze stempel op je verpakking is niet alleen een teken van samenwerking, maar ook een symbool van onze gezamenlijke inzet. Het weerspiegelt onze vriendschap en gedeelde waarden, terwijl we samenwerken om jouw merk te laten shinen en onze gezamenlijke visie op de markt te brengen.Wil je meer weten over onze foodfriends? Of wil je jouw merk hiertussen zien staan, neem contact met ons op via hello@halallfoodfriends.com.