Over ons

Even voorstellen


Wij zijn Hal'All Foodfriends, een energiek en creatief team, gedreven door onze passie voor geweldig halalfood. Onze eenheid is gebaseerd op onze gedeelde killer waarden, de sleutels tot ons succes - diversiteit, innovatie, kwaliteit en luisteren. Deze vormen de kern van onze vriendschap en samenwerking.

We zijn experts in het ontzorgen van retailers en de halal merken die we exclusief vertegenwoordigen. Onze diepgaande kennis in retail, trade marketing, ethno marketing, branding, productontwikkeling, kwaliteit, halal compliance en distributie stelt ons in staat om een volledige service te bieden. Hal'All Foodfriends begrijpt de unieke uitdagingen van de markt en zetten onze expertise in om oplossingen op maat te leveren. Van het nauwkeurig positioneren van halal producten in de markt tot het garanderen van hoogwaardige, halal gecertificeerde producten, we got you!

Als verlengstuk van jouw merk, zorgen we ervoor dat jouw producten succesvol in de retail belanden, waarbij we elk aspect van het proces beheren om maximale impact en zichtbaarheid te garanderen. Met Hal'All Foodfriends kun je erop vertrouwen dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient in een concurrerende markt. Een meerwaarde voor klant en consument!

Creative SAMurai

Marketing & Communication

Een toonaangevende professional met jarenlange ervaring in halal business op gebied van MarCom en conceptontwikkeling. Haar expertise ligt in het ontwikkelen van merken en het succesvol positioneren ervan in de markt.

Het vertalen van visie naar realiteit en het creëren van krachtige branding, marketingstrategieën en meeslepende storytelling - is een van haar superpowers.


Wizard of Operations

Operation & Commerce

Retail- en trade marketing specialist met uitgebreide ervaring. Zijn expertise ligt in het verbinden van producten met de juiste doelgroep, waarbij hij altijd streeft naar het creëren van een unieke winkelervaring voor consumenten.

Zijn veelzijdige ervaring omvat het beheren van complexe inkoopprocessen. Zijn diepgaande kennis van de retailmarkt en het vermogen om merken effectief te positioneren - is een van zijn superpowers.

Sultan of Sales & R&D

Quality & Sales - Purchase

Innovatie-expert met jarenlange ervaring in de ontwikkeling van (h)eerlijke voedsel- en smaakproducten. Marc is uitzonderlijk goed in het ontwikkelen van sterke, langdurige connecties met leveranciers en klanten.

Het samenbrengen van marktinzichten en innovatieve productontwikkeling om producten te creëren die zowel aantrekkelijk als voedzaam zijn - is een van zijn superpowers.


 
Retail

Hal'All Foodfriends biedt expertise en ervaring in het introduceren en positioneren van halal voedselproducten in de retailmarkt. Wij zorgen voor een naadloze integratie van producten in diverse retailkanalen en bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van strategieën voor productplaatsing.

 
Product Development

Hal'All Foodfriends is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve halal voedselproducten die voldoen aan de moderne smaken en voorkeuren. Wij bieden ondersteuning van concept tot eindproduct, waarbij we zorgen dat elk product voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en halal-certificering.

Kwaliteit

Kwaliteit en halal-certificering staan bij Hal'All Foodfriends voorop. Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij kwaliteitscontroles en zorgen ervoor dat elk product strikt voldoet aan halal-richtlijnen en de verwachtingen van de hedendaagse consument overtreft.

 
Trade Marketing

Hal'All Foodfriends is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trade marketingstrategieën die de verkoop verhogen en duurzame relaties met handelspartners opbouwen. Wij ondersteunen het merk in de markt met effectieve promoties en merchandising.

 
Branding

Hal'All Foodfriends richt zich op het creëren van een sterke, resonante merkidentiteit voor de halal producten. De tijden van grote minaretten op de verpakkingen zijn voorbij. Wij bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van een authentiek en emotioneel aantrekkelijk merkverhaal dat aansluit bij de doelgroep.

Distributie

Hal'All Foodfriends overbrugt de kloof tussen halal foodmerken en de mainstream retailmarkt. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en marktkennis, bieden wij ondersteuning bij de effectieve distributie van de producten, zodat ze een breed en divers publiek bereiken.